U komt uit Leiden en omgeving en wilt uw huis renoveren. U bent opzoek naar een nieuw interieur maar heeft geen zin om ver te reizen of om allerlei verschillende winkels af te gaan. Een woonboulevard is de uitkomst als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe kast. Maar waar bevinden deze grote woonboulevards zich bij u in de buurt? U leest het allemaal in deze blog. 

1.  De Baanderij in Leiderdorp 

Voor sfeervolle meubels en woonaccessoires tegen een betaalbare prijs, moet u op de Baanderij in Leiderdorp zijn. Met meer dan 15 megastores vindt u hier een ruime keus aan woonartikelen. De winkel die tussen alle andere woonwinkels op de Baanderij uitspringt, is Interwonen. Deze winkel biedt een breed aanbod aan allerlei soorten woonstijlen. Deze woonstijlen variëren van romantisch tot mediterraan raffinement. Zoekt u dus verschillende stijlen woonmeubels van goede kwaliteit en die ook nog eens betaalbaar zijn? Dan bent u bij woonboulevard De Baanderij aan het juiste adres. 

2. WOOON in Leiderdorp. 

Niet ver van de betaalbare woonboulevard De Baanderij vindt u WOOON Leiderdorp. WOOON is nog geen 5 minuten van De Baanderij verwijderd. Meubelboulevard WOOON biedt keukens, kasten, tafels, stoelen, tuinsets, badkamers, bedden en nog veel meer. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Ook de woonwinkels die zich bevinden op het terrein van woonboulevard WOOON bieden verschillende interieurstijlen van goede kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. 

3. Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. 

Ongeveer 7 minuten van woonboulevard WOOON bevindt zich de Rijneke Boulevard. De Rijneke Boulevard biedt meer dan 40 winkels met verschillende woonstijlen, betaalbare artikelen en producten van een goede kwaliteit. De Rijneke Boulevard is elke zondag geopend en heeft meer dan 1000 gratis parkeerplaatsen direct voor de deur. Voor betaalbare woonartikelen met verschillende stijlen en van een goede kwaliteit, kunt u dus ook even langs de Rijneke Boulevard rijden. 

Een nieuw interieur binnen maximaal 10 minuten rijden. 

Dus zoekt u betaalbare woonartikelen van een goede kwaliteit, en wilt u keuze uit verschillende woonstijlen? Rijd dan langs deze 3 woonboulevards. Op nog geen 10 minuten rijden heeft u alle woonboulevards bezocht. Kunt u niet wachten met bezoeken? Kijk dan even op de sites van de woonboulevards of neemt alvast een kijkje in de webshop van winkels als Interwonen.