Wanneer je vindt dat het tijd is om een rolluik aan te schaffen, moet je nog een keuze maken tussen al die rolluiken die beschikbaar zijn. Kies je voor een zonwerend, inbraakwerend, verduisterend, geluidswerend of isolerend rolluik? Of wil je gewoon een rolluik om je privacy te beschermen tegen pottenkijkers? Bij Zonweringgarant profiteer je optimaal van deskundigheid en een enorm assortiment. Zonweringgarant adviseert en bedient op maat, zodat je altijd een rolluik hebt dat volledig voldoet aan jouw eisen en wensen. Met een Heroal rolluik van Zonweringgarant kun je bijvoorbeeld genieten van een uitstekende isolatiewaarde en een hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Een Heroal rolluik voor je raam

Profiteer van maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie met één van de populairste rolluiken die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het Heroal HK842 rolluik isoleert fantastisch en is in diverse maten verkrijgbaar, met een oppervlakte van maximaal 7 vierkante meter. Je kunt het Heroal rolluik bestellen in verschillende kleuren, dus er is altijd een kleur die goed bij het exterieur van jouw woning past. Kies voor handmatige bediening, of maak het jezelf gemakkelijk met een Heroal rolluik die met een elektrische bediening precies doet wat jij wil. Wil je een Heroal rolluik dat nóg beter is dan dit Heroal HK842 rolluik? Dan heeft Zonweringgarant een oplossing voor je in een hoger segment.

Het Heroal Mini-E rolluik

De Heroal Mini-E is het rolluik met de hoogste kwaliteit die kunt vinden binnen het assortiment van Zonweringgarant. En dat zegt een hoop! De stevigheid van dit Heroal rolluik wordt gewaarborgd door het dikke aluminium. De stevige schuimvulling zorgt voor optimale isolatie. Door de zeer goede materialen kan dit rolluik met gemak 10 jaar bij intensief gebruik als zonwering dienen. Bij normaal weer zelfs een stuk langer. Door het gewicht van de afzonderlijke lamellen heeft de wind nauwelijks invloed op het Heroal Mini-E rolluik, waardoor je kunt rekenen op de stabiliteit van dit uitzonderlijke rolluik. Het mooiste van dit Heroal rolluik is wel de prijs. Je krijgt namelijk al deze kwaliteit met een minimale meerprijs. Zo haal je dus topkwaliteit in huis voor een scherpe prijs!

Voordelig, van Zonweringgarant

Heb je een lager budget? Dan kun je altijd kiezen voor het Garant Actie rolluik. Dit goedkope, maar kwalitatief goede rolluik is een echte prijsvechter. Ze zijn met de hand te bedienen, maar worden ook geleverd met Somfy motor. Degelijke Duitse kwaliteit voor een wel heel lage prijs. Ook dit prachtige rolluik is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus jouw buitenboel ziet er straks prachtig uit en je beschermt je ramen en inboedel tegen weersomstandigheden, inbraak, geluidsoverlast en ongewenste lichtinval. 

Nog veel meer opties voor zonnewering

Naast een rolluik kun je natuurlijk ook kiezen voor een screen. Ook wanneer het op screens aankomt heb je de keuze uit diverse kwaliteiten. Het is heel eenvoudig om een vrijblijvende offerte op te vragen en jezelf zo wegwijs te maken tussen alle mogelijkheden. Maak gebruik van de deskundigheid van Zonweringgarant en vraag advies over de beste mogelijkheid voor jouw woning. Met de juiste zonwering heb je geen last meer van ongewenst zonlicht of in jouw huis en geen beschadigingen aan je meubelen zoals kleurverschil meer. Het grote voordeel van een screen over de stevigere rolluiken is de zichtbaarheid. Met een screen kun je namelijk nog steeds naar buiten kijken.